Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronaprotocol Vitesse'63 (update 31 maart)

Coronaprotocol Vitesse'63 (update 31 maart)

31 maart 2021 11:30


Sportvrienden,

Corona is helaas nog niet weg al zijn er lichtpuntjes. Dit heeft tot gevolg dat het kabinet op de persconferentie van 23 maart 2021 alle maatregelen heeft verlengd tot en met 20 april 2021.

Een kleine aanpassing geldt voor de avondklok als gevolg van de ingang van de zomertijd. Vanaf woensdag 31 maart gaat de avondklok een uur later in. Dit betekent dat iedereen vanaf dat moment binnen blijft tussen 22.00 uur ’s avonds en 4.30 uur ’s ochtends

Voor onze vereniging betekent dit het volgende:

  1. Voor volwassenen van 27 jaar en ouder is sporten in teamverband verboden. De competitiewedstrijden worden opgeschort en teamtrainingen blijven nog steeds verboden. Wel is het mogelijk om in groepjes van maximaal vier volwassenen (exclusief de trainer) te sporten op 1,5 meter afstand. Er kunnen meerdere groepjes naast elkaar sporten. In overleg met de leider/trainer beslissen teams of ze de komende periode gaan trainen.
  2. De jeugd en jongvolwassenen tot 27 jaar mogen trainen in teamverband maar ook hier blijven de competitiewedstrijden opgeschort. In overleg met leider en trainer beslissen teams of ze de komende periode blijven trainen.
  3. Bij de trainingen is publiek niet toegestaan.
  4. De kantine en de kleedkamers zijn gesloten hetgeen betekent dat omkleden en douchen thuis moet! DUS: MAAK GEEN GEBRUIK VAN DE KLEEDKAMERS!!!!!
  5. En uiteraard is de avondklok van toepassing. Trainingen dienen dusdanig ingepland te worden dat trainers en spelers vanaf woensdag 31 maart 2021 om 22.00 uur thuis kunnen zijn. Vitesse’63 is niet gemachtigd om verklaringen af te geven.
  6. We gaan er vanuit dat de trainer/begeleider de verantwoordelijkheid neemt om er op toe te zien dat de coronarichtlijnen worden nageleefd.

Zodra het kabinet met nieuwe richtlijnen naar buiten komt zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Alle maatregelen zijn hier nog eens na te lezen: 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Of check de meest gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal:

Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal | KNVB

Zoals ook bij de eerdere maatregelen rekenen wij op jullie begrip en medewerking. We kunnen het alleen samen.

Met sportieve groet,

Het bestuur

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!