Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronaprotocol Vitesse'63 (update 26 juni)

Coronaprotocol Vitesse'63 (update 26 juni)

25 juni 2021 8:00


Sportvrienden,

De daling van het aantal ziekenhuisopnamen zet zich onverminderd voort. Door de combinatie van vaccinaties en het goede weer lopen de cijfers heel snel terug.
We moeten ons nog wel realiseren dat het virus niet helemaal weg is. Dit betekent dat we de basisrichtlijnen nog steeds moeten volgen zoals 1,5 meter afstand houden, handen wassen en bij symptomen thuis blijven.

Deze ontwikkelingen zijn voor de overheid reden om het grootste deel van de genomen maatregelen per 26 juni 2021 af te schalen. Helaas is het heel erg kort voor de zomerstop maar er komen nog meer mogelijkheden om onze sport te beoefenen. Laten we met zijn allen hopen dat we na de zomerstop onze reguliere activiteiten weer volledig kunnen hervatten.

Voor onze vereniging betekenen de versoepelingen vanaf 26 juni 2021 het volgende:

  1. Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen en wedstrijden spelen. Ook tegen teams van andere verenigingen.
  2. Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten tot de accommodatie. Er geldt geen maximum aantal personen. Uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Op de omheining rond de velden zijn tie wraps aangebracht die 1,5 meter afstand aangeven.
  3. De kantine: Het bestuur heeft besloten om de kantine voor de zomerstop niet meer te openen. Neem zelf dus drinken mee bij trainingen en voor de wedstrijden.
  4. De kleedkamers: Het bestuur heeft ook besloten om de kleedkamers voor de zomerstop niet meer te openen. Dit betekent dat omkleden en douchen thuis moet! DUS: MAAK GEEN GEBRUIK VAN DE KLEEDKAMERS!

Zodra het kabinet met nieuwe richtlijnen naar buiten komt zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Alle maatregelen zijn hier nog eens na te lezen: 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Of check de meest gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal:

Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal | KNVB

Zoals ook bij de eerdere maatregelen rekenen wij op jullie begrip en medewerking. We kunnen het alleen samen.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!