Sportlaantje 4
7921BT
ZUIDWOLDE DR
tel. 0528-372535

Afgelopen zaterdag stond de Wolderderby weer op het programma. Vitesse’63 is begonnen met 1 punt uit twee wedstrijden en ZZVV had tot dusver de volle buit weten te pakken. ZZVV heeft volop titelaspiraties dus de Koekangers moeten vol aan de bak.

ZZVV begon sterk aan de wedstrijd en had al vrij snel qua balbezit de overhand. Dit resulteerde snel in de 1-0 door Vincent Hulst in de 7e minuut. Vitesse’63, dat redelijk gemankeerd was, gaf op zich helemaal niet veel grote kansen weg, echter werd het nog wel 2-0 en 3-0 voor rust. Doelpuntenmakers: Jovanni van Dijk en wederom Vincent Hulst.

In de 2e helft begon Vitesse’63 vrij aardig mee te voetballen, vooral Ten Kate kreeg veel ruimte en deed goede dingen. Vitesse’63 kwam dan ook met wat geluk, maar zeker niet onverdiend op 3-1 door diezelfde Ten Kate. Echter daarna nam ZZVV de rust en ruimte weer over met een snelle tegenaanval kwam de bal op de stip. Goaltjesdief Van Dijk wist hier wel raad mee en bracht de 4-1 stand op het bord. De vijfde goal kwam ook op naam van de twee eerdere goalmakers, een puike assist van Hulst bracht Jovanni van Dijk tot scoren en zo werd het 5-1. Verder er deze wedstrijd niet meer gescoord.

Komende midweek zal er scherp getraind moeten worden want aanstaande zaterdag staat Borger op het programma. Vitesse’63 zal volle bak moeten gaan en meer dan 100% moeten geven wil het Borger verslaan en de 1e overwinning over de streep trekken.