7891CP
KLAZIENAVEEN
tel. 0591-313097

Opstelling Vitesse'63 1

Voor Vitesse'63 begint het seizoen eindelijk weer. Te beginnen met een lastige uitwedstrijd tegen Klazienaveen. De mannen van kersvers trainer Marc Hegeman dwong vorig seizoen nog nacompetitie af, helaas voor hen zonder resultaat wat voor dit seizoen weer 3D voetbal betekent. Men kende van beide kanten een redelijke voorbereiding, al moet gezegd worden dat het voor de Koekangenaren wat rommelig verliep door afzeggingen tegenstander en vakantiegangers. De wedstrijd dan; Vitesse begon in een 3-4-3 opstelling, Klazienaveen speelde in een 5-3-2 waardoor dus deze aanpassing. Het duel ging in de 1e helft gelijk op, Klazienaveen voetbalde aan de bal iets makkelijker maar Vitesse kreeg toch de grootste kans. Peter Kuiper werd weggestoken door van der Linde, echter schoot eerstgenoemde op de doelman. Deze invallende doelman viel in voor de 1e keeper en dit zeer goed. Helaas ging Vitesse de thee opzoeken met een 1-0 achterstand, deze kwam toch wel uit de lucht vallen. De 2e helft begon zoals de eerste helft, Vitesse deed leuk mee. Klazienaveen bracht nog wat basis troeven binnen de lijnen en zo werd het krachtsverschil toch langzaam duidelijk. Al moet nogmaals gezegd worden dat Vitesse tot aan minuut 60 zeker niet onder deed voor Klazienaveen. Uiteindelijk liep Klazienaveen uit naar 5-0 voordat Jeroen van de Berg de 1e treffer maakte van dit seizoen. Dit deed hij vanaf de stip. Eindresultaat: 5-1. Een fikse domper als eerste wedstrijd. Komende midweek gaan de mannen van Mijnheer volle bak trainen voor een goed resultaat. Vitesse'63 speelt dan tegen HSC.Aanvang 14.30 uur.Tot dan!