Facebook Toestaan Niet toestaan

SJO Triville JO15-1 en Hoogeveen JO15-1 verdelen de punten in wedstrijd vol strijd.

SJO Triville JO15-1JM

1 - 1

Hoogeveen JO15-1

28'
... (intikker)
55'

Opstelling

Triville JO15-1 en Hoogeveen JO15-1 verdelen de punten in wedstrijd vol strijd.

Op zaterdagmorgen 9:00 uur stond voor de jongens van Triville JO15-1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Hoogeveen JO15-1 op het programma. Het verschil tussen beide ploegen voorafgaand aan de wedstrijd bedroeg maar 1 punt, Hoogeveen op 9 punten en Triville op 8 punten.

Onder regenachtige omstandigheden floot Jaron Guichelaar (overgevlogen uit Koekange) voor het begin van de wedstrijd.

Het plan van Hoogeveen werd vrij snel duidelijk, via de flanken voetballen en hun backs daarna er overheen sturen om de voorzet te geven. Dat lukte in het begin van de wedstrijd ook heel goed voor de blauwwitte formatie. 3 keer in totaal werden ze gevaarlijk en daarvan hadden ze er ook 3 kunnen scoren. 1 ging over, 1 naast en de andere werd van de lijn gehaald door Bart. Daarna kreeg Triville het beter onder controle en ging zelf ook aanvallen. Abel schoot daarna de bal hard op de lat.

Ryan kreeg na slecht opbouwen aan de kant van Hoogeveen een dot van een kans, maar zonder keeper in het doel en vanuit een lastige hoek schoot hij de bal voorlangs.

Verder was de wedstrijd in evenwicht, af en toe probeerde Hoogeveen het van afstand, maar de goed keepende Luuk stond telkens goed op te letten.

Even later was het wel raak van Hoogeveen, Seye probeerde op zijn eigen achterlijn het voetballend op te lossen in plaats van de bal naar de zijlijn te trappen.  Hoogeveen pakte daar de bal af en speelde het goed uit (1-0).

In de rust werd duidelijk dat we echt niet kansloos waren en dat wij ook nog wel kansen gingen creëren.

En dat was ook zo, want na goed doorzetten van Badry kreeg Triville en penalty, die werd door Badry zelf goed benut (zie twitter-account van Vitesse’63 voor de beelden).

Daarna werd het een echte vechtwedstrijd, niet letterlijk, maar beide teams klapten er vol op en dat was voor de toeschouwers mooi om te zien. Beide teams gingen er dus vol voor, dat betekende ook dat het soms iets over het randje ging. Daarom werden er in totaal door de goed fluitende Guichelaar ook 4 gele kaarten gegeven.

Uiteindelijk was het Triville dat via Ryan en Badry de grootste kansen kreeg, maar deze gingen er soms wonder boven onder niet in. Daarom bleef het 1-1, gezien de kansen van beide ploegen had het ook zo 4-4 kunnen zijn. Al met al was het dus een terechte uitslag, Hoogeveen in de 1e helft beter met grotere kansen en Triville in de 2e helft beter.

Volgende week gaat de reis naar Steenwijk. Om 10:30 wordt er aftrapt tegen Olde Veste JO15-1.