9531TK
BORGER
tel. 0599-234832

Opstelling Vitesse'63 1

Wat een weekendje Newcastle had moeten worden, werd een dagje Borger uit. De groenhemden konden niet meewerken aan het verplaatsen van de wedstrijd naar welke doordeweekse dag dan ook. Het weekend weg zit nog altijd in het vat en wat in het vat zit, verzuurt niet.  De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekend fluitende heer Schepers. Stipt om half 3 floot hij voor de eerste keer op het er uitstekend bij liggende weiland. De voorsprong op de tegenstander bedroeg vooraf, net als een week eerder tegen WVV, vijf punten. Een overwinning was dus voor Vitesse’63 opnieuw cruciaal.

Vitesse’63 kwam op 0-1 door een tot op het bot gemotiveerde Sander van Dijk. De reden dat hij zo fel was is dat hij de vrijdagavond ervoor 3-0 had verloren met padel. Hij wilde dit in de eerst komende wedstrijd direct weer rechtzetten. Joling liet daarna voor het eerst van zich horen en ging een paar keer wisselen. Na deze wissels begon Borger meer druk te zetten en werd het 1-1.  Ergens tussen door kreeg Aron Westert 2x geel, en moest dus al vroeg vertrekken, nu was hij echter wel op tijd om zijn rugby pak goed aan te doen voor een avondje Klok. Borger dacht 11 tegen 10 is niet eerlijk, dus pakken wij er ook maar 1. 10 tegen 10. Koppen tegen koppen, zaag tegen zaag, maar gelukkig susten leider Hans Koetsier en Arne Joling constant, zodat het een leuke pot bleef om naar te kijken. In de rust was de thee goed en smaakte de koffie bij de bus van onze trouwe chauffeur Ronnie ten Heuvel uitstekend. In de 2e helft had Vitesse’63 het betere van het spel en had het een aantal grote mogelijkheden. Ruben Westert lanceerde zichzelf een paar keer en scoorde 2x voor Vitesse’63. Een geweldige opsteker. Een goal met ietwat geluk en eentje ramde hij er in zoals hij dat kan. Eindstand 1-3. De biertjes op de parkeerplaats van Borger smaakten uitstekend en de overwinning was dik verdiend te noemen. Leuk om te vermelden;-Mark had kramp na 79 minuten.-Hans blijft nog een jaar (hopen we)
-Achterstand op Borger is nu twee punten-Zander had weer mosterdsoep gegeten -Porre had warme gehaktballen-Thomas heeft een vriendin ❤️Volgende week spelen we thuis tegen Hollandscheveld. Opnieuw een belangrijk duel in de jacht op plek acht. Aftrap 14:30 uur.