7958SL
KOEKANGE
tel. 0522-451763

Opstelling

Zaterdag 2 april stond ook voor Vitesse’63 een topper in de 3e klasse D op programma tegen kloploper Nieuwleusen. Vooraf heeft Nieuwleusen 14 gespeeld en 39 punten, de mannen van Mijnheer hebben tot dan toe 15 gespeeld en 29 punten. De uitwedstrijd werd op het eind helaas beslist in het voordeel voor Nieuwleusen: 3-1. Vitesse’63 trad aan in een 3-4-3 systeem en wilde proberen Nieuwleusen te verrassen door flink druk te zetten. Dit lukte op het begin aardig en de oranjehemden hadden hier zichtbaar moeite mee in de beginfase. Vitesse’63 was agressiever dan de koploper en dit resulteerde in een handjevol kleine kansen. Na 11 minuten kreeg Vitesse’63 een vrije trap en deze werd op dat moment dan ook verdiend binnen gekopt door Westert: 1-0. Helaas was deze voorsprong van korte duur nadat Randy Vink in de 21e minuut gelanceerd werd, deze kans werd knap gepareerd door goalie Keizer, echter in de nastoot liet Bas Evenboer de verdediging en die zelfde Keizer kansloos en maakte er 1-1 van. Het spel bleef op en neer gaan, echter tot grote kansen leidde dit niet meer in de 1e 45 minuten.De 2e helft was spectaculair, echter gold dit vooral voor de oranjehemden. Na een goede mogelijkheid voor de Koekangenaren trok Nieuwleusen het spel langzaam maar zeker naar zich toe. De kansen werden groter en wederom was het Bas Evenboer die het netje liet bollen: 1-2. In de 70ste minuut deed Thomas Koobs hier nog een schepje boven op en liet de 1-3 aantekenen, hierna was de drang vervlogen en de doffe dreun een feit. In de 75ste minuut werd het ook nog 1-4, doelpuntenmaker Roy Bollemaat. Alsof het nog niet voldoende was werd het in de 82ste minuut ook nog 1-5. Dit doelpunt kwam op naam van Stijn Hoekstra. Helaas dus een dreun voor de mannen van Mijnheer, maar anderzijds is er ook geen man over boord. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg in en tegen Klazienaveen. Aftrap 15:00 uur. Tot dan