7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Opstelling Vitesse'63 1

Zaterdag stond de wedstrijd in en tegen Ommen op het programma. FC Ommen draait een goed seizoen en staat op de derde plek achter Nieuwleusen en ZZVV.

De eerste helft begon slordig. De harde wind en het harde veld speelden hier een rol in. Het was voornamelijk Ommen dat het spel maakte, de meeste kansen waren dan ook voor de thuisploeg, maar echt gevaarlijk konden zij op enkele momenten na niet worden. De bezoekers daarentegen kregen een paar grote kansen. Zo bleef een fout in de verdediging onbestraft en werd een goed uitgespeelde aanval over meerdere schijven ook niet benut. Bij rust stond het dan ook nog 0-0.

Net als in de vorige ontmoeting met FC Ommen moest een vrije trap zorgen voor de openingstreffer. Een bekeken schot, afgekeken van Lasse Schöne in Madrid,  over Thomas valt binnen bij de tweede paal. Met 2 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft keken de bezoekers uit Koekange tegen een 1-0 achterstand aan.

Twintig minuten later ligt ook de tweede voor Ommen in het netje. Vitesse probeerde nog wel maar het mocht niet baten. Tien minuten voor tijd laat Ommen ook voor de derde, en kort daarna de vierde keer het netje bollen. Eindstand 4-0.

Zo verliest Vitesse'63 weer en mag het zich deze week opmaken voor een thuiswedstrijd, ditmaal tegen SVN’69. Graag tot dan!