7958SL
KOEKANGE
tel. 0522-451763

Opstelling

Op 14 mei stond de wedstrijd van Vitesse’63 en SC Lutten op het programma. Nadat de vorige wedstrijd SC Lutten helemaal werd weggetikt, maar Vitesse’63 toch geflatteerd met 5-0 aan de broek kreeg, waren de messen geslepen. Want toen was het een cold and rainy day in Lutten, vandaag was het 25 graden.

De boomlange Patrick Dobma was de scheidsrechter van dienst. Met zijn 2.03 meter kon hij vanuit de middencirkel de wedstrijd leiden wat hij voortreffelijk deed.

Na 24 minuten scoorde Ruben Westert de 1-0. Dit was ook de ruststand.

De 2e helft had wat vertraging opgelopen. Buurvrouw Mulder had de worstjes op het vuur staan, maar was dit door de spanning van de 1e helft helemaal vergeten. Ze had inmiddels rookworstjes waardoor de brandweer even ingeschakeld werd. Leider Hans Koetsier dacht dat er gebbq’t werd, waardoor hij de 2e helft bijna geheel gemist heeft. Want was er nou lekkerder dan 1 speklapje van de bbq tijdens de rust? Dat zijn 2 speklapjes!

In de 2e helft scoorde Peter Kuiper in de 50e minuut de 2-0

Later werd het ook nog 3-0 door Ruben Westert nadat Thomas Keizer kort daarvoor een penalty stopte van Frank Altena. Dit was overigens de 2e penalty die Lutten verzuimde te scoren tegen Vitesse’63 dit seizoen.

3-0 was de eindstand van de wedstrijd. Na de wedstrijd kwam het heugelijke nieuws dat Stefan Heuvelman oom is geworden van zijn nichtje Jill Heuvelman. Door de geboorte was vader Lars Heuvelman vandaag niet van de partij.

Aanstaande zaterdag spelen wij tegen BSVV in Bovensmilde. Er gaat een bus naar het hoge noorden, daarvoor kun je je aanmelden bij Hans Koetsier die inmiddels het 2e speklapje achter de kiezen heeft.