Derde zege op rij voor Vitesse'63 - Vitesse'63

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Derde zege op rij voor Vitesse'63

Derde zege op rij voor Vitesse'63

SVN'69 1

1 - 3

Vitesse'63 1

Competitie

3e klasse D

Datum

16 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

M.A Bosma

Accommodatie

Sportpark De Tussenboerslanden
Tussenboersweg 2
7948NZ
NIJEVEEN
tel. 0522-491360

Opstelling Vitesse'63 1

Zaterdag jongstleden was het dan zover. De kraker tegen SVN'69 stond op het programma. De mannen van Mijnheer hebben keurig het tentfeest over geslagen, op een man of 14 na. Zoals bekend had Vitesse voor deze wedstrijd 6 punten uit 3 wedstrijden en de mannen uit Nijeveen(lees: nieuw veen) hadden er tot dan toe 2 verzameld. 


Opstelling Vitesse:
Keizer, Ouleh Gunnink, Peter K, Lars, Knop, bon-Mark, Sander, Aron W, Ruben, Frits-lies, Jeroen vd B. 


De taak was duidelijk, enkel de winst telt. Dit gaat overigens al jaren niet, al dan niet moeizaam tegen Nieuw Veen. Daarnaast met het Dorpsfeest in de koppies was het maar de vraag of er strijdlust op de mat gelegd kon worden. Om maar een voorbeeld te noemen; Sander had per ongeluk zijn lederhosen aangetrokken in plaats van het inloop tenue.

De wedstrijd, onder leiding van een zeer talentvol scheidsie werd bezocht door een man of 850. Een mooi aantal, en zij kregen waar voor hun geld. Het spel golfde op en neer maar de Koekangenaren kwamen op 0-1 door een prima peer van Aron W. Daarna kwam SVN’69 iets beter in het spel en werd het helaas 1-1. Ik moet even vermelden dat dit een schitterend doelpunt was en als zelfs onze Keizer enkel de bal nog ligt had aangeraakt, dan weet je dat het een knap schot is. Mocht u mij niet geloven, hier de link met alle doelpunten van zaterdag: https://www.youtube.com/watch?v=kukiqo_si7Y 

Fluit.(rust)

In de rust werd er door de wissels ‘latje-trappen’ gespeeld. De spelers van Nijeveen deden dit wel beter maar aan Vites-zijde was het Stefan Heuvelman die het spelletje won. Gefeliciteerd.

Mijnheer had zijn spelers toegesproken en het leek wel of Vitesse meer in een overwinning geloofde dan de Nieuw-Veners. Het was dan ook Aron W die Vitesse opnieuw op voorsprong zette met een knappe en zeer slimme kopbal. 2 goals al, dat mag hij wel Fake doen. Hierna ging het spel wat op en neer met her en der izn paar kleine kansjes. Bro-van-ons-allen Theo had het allemaal al door: ´´als we nu de 1-3 maken dan is het klaar’’.

Als lederhoos Sander na verloop van tijd dan ook de 1-3 noteert weten we het zeker. De winst is binnen en eindelijk winnen we weer een keer uit bij Nijeveen.(Laatste keer was het Sander Rijpmeijer die ons de overwinning bezorgde, poar joar terugge) Daarnaast wil ik u nog even vermelden dat Jeroen vd Berg vandaag 90 minuten heeft gemaakt. Proficiat. Ivar ging nog als een stervende zwaan naar de grond, echter bleek daar weinig aan de hand te zijn -> VAR.

Fluit.(einde wedstrijd)

We gingen dus met een lach op ons gezicht de 3e helft in. Deze was volgens mij zeer geslaagd en iedereen die een skeer lederhosen pakje had gekocht is er ongeveer ook uitgescheurd. Gelukkig moest de tent om 23:30 leeg zijn, dat is natuurlijk prima, dan zijn we dinsdagavond weer fit om om 20.00 uur te trainen. We zullen weer alles moeten geven om een goed resultaat neer te zetten.

De cijfers van vandaag:
Gehaktbal; 6,5
Zon; 3

Grasmat; 2,5
Koije-Keije sjaal: Dutch Kolarov

We hopen u te zien aanstaande zaterdag en hopelijk kunnen we gezamenlijk naar de volgende driepunter. Daarnaast onze complimenten aan het bestuur van het feest, het was weer geslaagd!
 
Roekoe!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!