Woldenderby beslist in het voordeel van ZZVV - Vitesse'63

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Woldenderby beslist in het voordeel van ZZVV

Woldenderby beslist in het voordeel van ZZVV

Vitesse'63 1

2 - 4

ZZVV 1

Sander van Dijk (intikker)
10'
54'
Paul Bos (kopbal)
57'
Nick Vredenborg (schot)
62'
Jovanni van Dijk (intikker)
Alfred Pekel (kopbal)
81'
83'
Ger Luuk Pol (intikker)

Competitie

3e klasse D

Datum

28 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

D. Hofman

Accommodatie

Sportpark Vitesse
Sportlaan 1 A
7958SL
KOEKANGE
tel. 0522-451763

De eer van De Wolden. Dit kun je aan beide clubs wel over laten. Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Vitesse’63 had vooraf nog een kleine kans om nacompetitie te behalen, het stond namelijk drie punten achter op plek vier en vijf. Doel was dus om in ieder geval zelf te winnen. ZZVV stelde vorige week plek twee definitief veilig door SVN ruim te verslaan. ‘Voor-al-uw-feesten-en-partijen’ Hans Koetsier dacht de boel mooi op scherp te zetten door alvast een gezellige middag te plannen. Zo was er een tentje opgebouwd, stond de muziek aan vanaf 16.18, het rad-van-fortuin bord had een nieuw laagje verf gekregen en de CL finale was ’s avonds te bezichtigen vanaf grote schermen in ons Bruin Café. Uiteraard mocht een hapje niet ontbreken, de lege magen konden gevuld worden met een broodje oer-Hollandse beenham of een lekkere vetsappig broodje hamburger.

Missende namen aan de geel-zwarte kant waren toch namen als Joël Huiskes, topschutter Jovanni van Dijk en doelman Jelle Verburg. De 1e twee kregen vermoedelijk wat rust met het zicht op de nacompetitie, de heer Verburg is vader geworden afgelopen week. De felicitaties hiervoor vanuit Koekange.

De wedstrijd dan. Het spel golfde al snel op en neer wat leuk was voor de toeschouwer. Sander v Dijk deed deze zaterdag een keer de hele warming-up mee en scoorde ook nog eens na een minuut of 10. Daarna werd het wat rommelig en was het vooral ZZVV dat de bal liet rond gaan. Tot de rust gebeurde er, na enkele kleine kansen over en weer vrij weinig en werd de thee opgezocht met een 1-0 voorsprong.

In de 2e helft gebeurde er binnen 17 minuten zoveel aan de verkeerde kant (lees ZZVV), dat het 1-3 stond. Doelpunten kwamen van Paul Bos, Nick Vredenborg en halverwege ingevallen Jovanni van Dijk. Een zure domper voor de mannen van Klaas Mijnheer. Wel werden de mouwen opgestroopt zoals iedereen dit gewend is en ging men met goede moed opzoek naar de aansluitingstreffer. Deze kwam er ook in minuut 80 door Alfred Pekel, die z’n eerste minuten van het seizoen in het eerste maakte. Ongeveer 15 jaar lang had hij op zo’n beetje elke manier gescoord voor Vitesse’63,  behalve met het hoofd. Dit deed hij dan maar tegen onze buren uit Zuidwolde. Helaas werd het luttele minuten later weer 2-4 en ging ZZVV er met de winst van door.

Nog een pot te gaan tegen Avereest, deze word gespeeld om 14:30 uur in Balkbrug.

Verder wil ik Hans veel sterkte wensen met zijn smakkerd op de grond. We houden van je.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!