Vitesse’63 Old Stars start succesvol het nieuwe seizoen bij ’t Harde Old Stars - Vitesse'63

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vitesse’63 Old Stars start succesvol het nieuwe seizoen bij ’t Harde Old Stars

Vitesse’63 Old Stars start succesvol het nieuwe seizoen bij ’t Harde Old Stars

SV 't Harde Old Stars

-

Vitesse'63 Old Stars

Datum

16 september 2021 10:30

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk, eindelijk, eindelijk was het dan weer zover. Afgelopen donderdag 16 september mochten we weer de wei in. Om 9.15 uur verzamelen op het Sportpark en daarna door naar ’t Harde. Voor de eerste keer na een (veel te) lange periode alleen maar onderling trainen. ’t Harde kennen we goed. Ze doen altijd mee op de toernooien en zijn een uitermate lastige tegenstander voor ons.

De deelnemende Old Stars waren Jeene Keizer, Jan Pinxterhuis, Roel Gritter, Klaas Karssies, Daan van der Sleen, John van Dijk, Egbert Steenbergen en Jos Kok. Inderdaad hadden we wat versterking van HZVV’rs die normaliter ook met ons meetrainen op de vrijdagmiddag. We werden in ’t Harde ontvangen met koffie en koek en het was een hartelijk weerzien.

Nadat we de groepsfoto hadden gemaakt volgde de gezamenlijke warming up. Het is altijd wel weer mooi om te ervaren dat elke ploeg dat weer op de eigen manier aanpakt. Dat betekent dat je een aantal oefeningen kunt overnemen waardoor warming up en training bij ons ook steeds beter worden.

Na de warming up verzamelde ’t Harde zich voor een tactische bespreking. Vitesse’63 Old Stars had dat al in de kleedkamer gedaan zodat wij deze tijd nog even konden benutten voor een intensief rondo’tje als voorbereiding op de wedstrijd.

old_start_t_harde_rondo.jpg

We hadden met de scheidsrechter afgesproken om twee keer een half uur te spelen. Bij de start bleek al meteen dat Vitesse’63 Old Stars de veldverdeling veel beter voor elkaar hadden dan ’t Harde. Iedereen stond goed op zijn plek en er werd goed gecombineerd. Het hele veld werd gebruikt en de bal ging niet alleen naar voren maar werd bij tijd en wijle heel mooi rond gespeeld. Ook kwam duidelijk naar voren dat de training ook zijn vruchten afwerpt. Strak en hard de bal inspelen gaat steeds beter. ’t Harde kreeg absoluut geen vat op ons spel en na het eerste half uur was de stand 7-0 in het voordeel van Vitesse’63 Old Stars.

De tweede helft was in het begin even een beetje zoeken maar daarna begon de machine weer te lopen. Goede combinaties, rustig spel, mooie positiewisselingen en regelmatig een balletje in het doel van ’t Harde prikken. De tegenstander werd er zichtbaar moedeloos van en waren na verloop van tijd neer met zichzelf bezig en wat randzaken dan het voetbal. Uiteindelijk was de eindstand van de tweede helft 6-0 in het voordeel van Vitesse’63!!!

Klaarblijkelijk is ’t Harde toch wat minder florissant uit de Corona periode gekomen dan Vitesse’63 Old Stars. Eigenlijk herkende we ze niet echt meer en het is niet overdreven te stellen dat we ze deze ochtend op zowel technisch, tactisch als conditioneel vlak overtroefden.

old_start_t_harde_lunch.jpg

Na de douche kregen we nog een uitgebreide lunch aangeboden van de mannen uit ’t Harde. Tijdens deze lunch bleek dat ze nog wel een beetje beduusd waren van de wedstrijd maar dat gaat ongetwijfeld weer beter worden bij deze mannen.

Na een dankwoord van onze kant voor de mooie ontvangst gingen we tevreden weer naar Koekange in de wetenschap dat we er als team weer goed voorstaan!!!

Verslag: Jos Kok

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!