Vitesse'63 in laatste twintig minuten langs CSVC - Vitesse'63

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vitesse'63 in laatste twintig minuten langs CSVC

Vitesse'63 in laatste twintig minuten langs CSVC

CSVC 1

0 - 2

Vitesse'63 1

Competitie

3e klasse D

Datum

12 maart 2022 14:30

Scheidsrechter

J. Wenting

Accommodatie

Sportpark Klinkenvlier
Klinkenvlier 3
7742PG
COEVORDEN
tel. 0524-514503

Opstelling Vitesse'63 1

Zaterdag 12 maart mocht de Koekanger brigade af reizen richting Coevorden en het opnemen tegen het plaatselijke CSVC. Na de afstraffing afgelopen woensdag in en tegen Sc Lutten, was het zaak om niet in een negatieve spiraal terecht komen. Na een fijne busreis waar de planning perfect was. Dat hield in bij aankomst konden we direct door de kleedkamer in en ons in het mooie rood/gele tenue hijsen. Even terug in de geschiedenis was het seizoen 2013/2014 voor het laatst dat er in Coevorden gewonnen werd. 0-1 was het toen en Dieter Kroek was de doelpuntenmaker. Ook was het toen de eerste wedstrijd van de 3e periode en volgde er nog 6 overwinningen, zo was de 3e periode een feit.
Conclusie CSVC uit altijd lastig ongeacht de ranglijst.

Een domper was dat aanvoerder Lars Heuvelman  toch niet fit genoeg was maar zijn plek werd ingenomen door Roy Kuik en vulde dit uitstekend in.
Vitesse`63 had het eerste kwartier lastig met de speelwijze van de thuisploeg. Dit leverde ook direct een grote kans op maar paal en in de rebound was Thomas Keizer bij de les met een katachtige reflex. Verder viel er weinig te genieten op Sportpark de Klinkenvlier. Een doorkopbal van Porre zette Aron Westert voor de keeper maar zijn inzet met links ging net voor langs. En uit een corner van Sander van Dijk mocht Kuik inschieten maar keeper Assen bracht redding.

In de rust werden even de puntjes op de i gezet. Een kleine tactische wijziging hier even een gouden tip daar. Jullie kennen het wel. Ook had Sander van Dijk wat last van de spanning wat van de zijkant onze technische staf kwam. Dus dit probleem was de 2e helft ook verholpen.  Nou moest het goedkomen.

De 2e helft was gewoon het zelfde spelbeeld en net zo slecht, daar hoef ik geen lul verhaal van te maken. Maar wedstrijden worden vaak door details beslist en vandaag dus ook. Een ingooi van Vitesse63 kant komt bij Porre die heeft voor zijn doen een matige aanname maar de bal stuitert op tegen de arm van een verdediger binnen de beruchte lijnen. Strafschop 0-1 Porre maakt hem zelf. Hierbij lopen een aantal CSVS-ers tegen geel aan wegens protesteren waaronder Veldhuis.
In de eerst volgende balverovering van Vitesse`63 krijgt Ruben Westert de bal en wordt vastgehouden door diezelfde Veldhuis. Dat betekent 2x geel = rood en op tijd aan de pils. Zwaar bestraft maar als je eenmaal in die beruchte hoek zit. Bartjan van Dijk komt in het veld voor de moegestreden Bas Wanningen, en de voorzitter Ruben Keizer komt in plaats van Erwin Gunnink.
Verder gebeurde er nog vrij weinig. CSVC kon niet echt tot een slot offensief en Vitesse`63 speelde het te slordig uit. Toch kwam er nog 1 hoogtepunt namelijk Sander van Dijk die misschien wel de slechtste wedstrijd uit zijn carrière speelde mocht in de combinatie met Porre vanaf de rechterkant randje 16 de bal over de lange keeper Assen in de linker winkelhaak krullen.

Eindstand 0-2.

Wat verder nog opviel:
We bijna zonder leider Hans Koetsier terug zouden reizen naar Koekange. In de wedstrijd werd hij al van zijn stoel gebeukt en in de kleedkamer gleed Hans uit en scheurde bijna zijn voorste kruisband.

Erwin Gunnink als eerste een luchtballon spotte!

Aankomende zaterdag 19 maart spelen wij de thuiswedstrijd tegen Fit Boys, tot dan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!