DEDEMSVAART
tel. 0000-000000

Opstelling Vitesse'63 1

De mannen de Mijnheer-formatie speelden afgelopen zaterdag in en tegen Dedemsvaart. Waar de mannen uit Dedemsvaart de laatste week aardig wat punten pakken is het voor Vitesse’63 sprokkelen geblazen.

De wedstrijd begon deze middag om 17.00 uur, wat niet bij iedereen uit Koekange gewaardeerd werd. Maar met een heerlijk middag zonnetje begonnen we aan de warming-up en vervolgens aan de wedstrijd de ‘Heering-eters’.

Het spel was eigenlijk gelijk aantrekkelijk, beide ploegen wilden lekker voetballen, Dedemsvaart ging dit iets gemakkelijker af maar het was Vitesse’63 dat via Aron Westert op 0-1 kwam, een welkome opsteker. Vanaf dat moment word het allemaal wat makkelijker en laat Vitesse’63 de bal wat makkelijker gaan. Helaas resulteert dit niet in de 0-2 en word het tot overmaat van ramp vlak voor rust 1-1 via Martijn Ballast. Een domper zo vlak voor rust.

De thee werd opgezocht en de staf + Mijnheer sprak de manschappen toe om weer met opgeheven hoofd de 2e helft te beginnen.

Het vermelden waard: Thomas had deze middag concurrentie op de bank in de naam van R. Oldengarm. Hij stond net op de goal in de rust, toen hij een bal via de paal keihard op zijn hoofd kreeg.

De 2e helft begon nogal heftig voor de Koekangers. Waar Hans en Theo net aan kwamen lopen had Dedemsvaart al een aantal goede mogelijkheden gekregen voor de 2-1. Helaas veranderde dit spelbeeld niet en was Dedemsvaart net wat beter dan Vitesse’63 in het 2e bedrijf. In minuut 65 moest er aan de noodrem getrokken worden door R. Kuik (naar eigen zeggen wilde hij weer verder gaan met tuinieren). Om nu met een punt (op dat moment het maximale) naar huis te gaan, moest er dus een half uur gigantisch geknokt worden. Dit ging tot minuut 84 eigenlijk vrij goed, zonder echt grote kansen weg te geven en door onze goalie Keizer die weer een prima potje stond te keepen. Minuut 85 breekt aan en loopwonder Sander van Dijk dribbelt door de defensie heen, de keeper probeert de bal te pakken maar vloert diezelfde Van Dijk. PENALTY! Hij stelt zijn medespelers niet te leur en jaagt de 1-2 tegen de touwen. Vitesse’63 komt daarna niet meer in de problemen en dus gaan de drie punten mee naar Koekange.

Afgesloten met de een gezellige DJ en de zingende patatbakker van Dedemsvaart gingen we over naar de 3e helft. Overigens grote complimenten aan voetbalvereniging DVC Dedemsvaart. De hapjes en drankjes smaakten goed na die tijd.

Dinsdag spelen we om 19:30 uur uit tegen Hoogeveen, we zien u graag dan!