Home - Vitesse'63

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Update: geen touringcar naar Groningen

31 mei 12:15  Dinsdagavond heeft Vitesse'63 zich geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie. In Aduard werd de plaatselijk VV met 2-0 aan de kant gezet. Het avontuur krijgt zaterdag dus een vervolg. Dan wacht Groen Geel uit de stad Groningen. meer »

828x gelezen

Voor maar €5,- met de bus mee naar ADUARD

28 mei 13:00  Zaterdagmiddag stelde Vitesse'63 nacompetitievoetbal veilig door met 0-2 te winnen bij SJS. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer treedt dinsdag in de eerste ronde aan tegen Aduard 2000, dat vierde is geworden in de 3e klasse C en de tweede periode won. meer »

207x gelezen

Gaat Vitesse'63 Old Stars voor titelprolongatie op het toernooi van F.C. Emmen?

26 mei 10:15  Dinsdag 23 mei 2023 stond het 4e toernooi van dit seizoen op het programma. Deze keer bij F.C. Emmen. Het was de tweede keer dat zij het toernooi organiseerden. De eerste editie was gewonnen door ons eigen Vitesse´63 Old Stars. Wij moesten dus onze titel verdedigen en dat deden we met de volgende spelers: Jeene Keizer, Freek Nijmeijer, Roel Gritter, Goos Vos, Luuk Vos, John van Dijk, Henk van Dijk en André Keizer. meer »

127x gelezen

Voor maar €5,- met de bus mee naar Stadskanaal

22 mei 14:30  Aanstaande zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Vitesse'63 heeft daarbij het winnen van de derde periodetitel nog altijd in eigen hand. Een overwinning op SJS in Stadskanaal volstaat. meer »

218x gelezen

Verslag Walking Footballtoernooi v.v. Steenwijk

15 mei 12:45  Afgelopen vrijdag 12 mei 2023 stond alweer het 3e toernooi van dit seizoen op het programma. Deze keer bij v.v. Steenwijk in (natuurlijk) Steenwijk. Het was de eerste keer dat zij een toernooi organiseerden en hadden de spelregels ietwat aangepast, nl. de winnaar van het toernooi zou de ploeg worden die de meeste voor-doelpunten zou scoren. Vooraf was er niet alleen bij Vitesse ´63 Old Stars enige scepsis hierover, tijdens het toernooi was er ook menig team bang voor grote uitslagen van dubbele cijfers of vooraf gemaakte afspraken door elkaar makkelijk te laten scoren. meer »

98x gelezen

Dubbel feest zaterdag 20 mei? 3e helft XL met zanger René Eshuijs

15 mei 11:30  Het kan zaterdag dubbel feest worden op het sportpark in Koekange. Zowel bij Heren 1 als bij Vrouwen 1 staat er behoorlijk wat op het spel!meer »

112x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!