Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Coronaprotocol Vitesse'63 (update 26 juni)

25 juni 8:00  Sportvrienden, De daling van het aantal ziekenhuisopnamen zet zich onverminderd voort. Door de combinatie van vaccinaties en het goede weer lopen de cijfers heel snel terug. We moeten ons nog wel realiseren dat het virus niet helemaal weg is. Dit betekent dat we de basisrichtlijnen nog steeds moeten volgen zoals 1,5 meter afstand houden, handen wassen en bij symptomen thuis blijven. Deze ontwikkelingen zijn voor de overheid reden om het grootste deel van de genomen maatregelen per 26 juni 2021 af te schalen. Helaas is het heel erg kort voor de zomerstop maar er komen nog meer mogelijkheden om onze sport te beoefenen. Laten we met zijn allen hopen dat we na de zomerstop onze reguliere activiteiten weer volledig kunnen hervatten. meer »

3818x gelezen

Teamindeling jeugd seizoen 2021-2022

2 juli 9:30  Hallo Vitessenaren, De indeling voor de jeugd is bekend! meer »

201x gelezen

Oefenwedstrijden eerste elftal - publiek welkom!

22 juni 19:30  Nu meer coronamaatregelen worden losgelaten, speelt Vitesse'63 voor de zomerstop nog twee oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. meer »

206x gelezen

Opnames Sport Noord bij Vitesse'63

16 mei 15:15  Sport Noord (Dagblad van het Noorden) test wekelijks een van de kantines in het Noorden. Deze week werd Vitesse'63 vereerd met een bezoekje. Accommodatiebeheerder Wout Oldejans vertelt over onze mooie vereniging. meer »

138x gelezen

Van de bestuurstafel: een gezonde sportomgeving

13 mei 14:00  Beste Vitessenaren, De coronacrisis heeft ons maar weer eens doen beseffen dat een goede gezondheid heel veel waard is. Onze mooie voetbalsport draagt daar aan bij want door te voetballen blijven we mentaal en fysiek gezond. Daarom wil Vitesse’63 sport en bewegen ook naar de toekomst toe in een gezonde omgeving laten plaatsvinden. We vinden het belangrijk dat onze leden zich in een gezonde sportomgeving kunnen bewegen. Daarnaast heeft de sport een bijzondere rol door een bijdrage te leveren aan het stimuleren en activeren van een gezonde leefstijl. meer »

263x gelezen

Vitesse'63 vacatureweken (5) - coördinator JO8/JO9

28 april 12:00  Als coördinator deel je samen met andere coördinatoren en leiders de teams in. Het regelen van begeleiders en trainers voor de ingedeelde teams behoort ook tot de taken. De JO8 en JO9 spelen competitie zonder punten.meer »

157x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!