Vitesse’63 laat twee punten liggen in en tegen Hollandscheveld - Vitesse'63

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vitesse’63 laat twee punten liggen in en tegen Hollandscheveld

Vitesse’63 laat twee punten liggen in en tegen Hollandscheveld

Hollandscheveld 1

1 - 1

Vitesse'63 1

Competitie

3e klasse D

Datum

26 maart 2022 14:30

Scheidsrechter

A Albada

Accommodatie

Sportpark De Oosthoek
Schoonhovenweg 1 A
7913XH
HOLLANDSCHEVELD
tel. 0528-342032

Opstelling Vitesse'63 1

Zaterdag 26 maart stond voor Vitesse’63 de uitwedstrijd tegen middenmoter Hollandscheveld op het programma. Traditiegetrouw betekent dat een lastige wedstrijd, aangezien Vitesse al zeker 25 jaar(!) niet meer wist te winnen in Hollandscheveld (competitieverband). Om mee te blijven doen voor een eventuele plek in de nacompetitie zal een overwinning dus zeer welkom zijn.

De opstelling kende weinig verrassingen ten opzichte van voorgaande weken, alleen dat Aron Westert weer terugkeerde in de basiselftal na een coronabesmetting. Dus gingen de manschappen van Klaas Mijnheer op volle oorlogssterkte richting sportpark ‘De Oosthoek’. Inmiddels aangekomen in Hollandscheveld zorgde Supersub Bas voor de nodige hilariteit in de kleedkamer: “wist je dat als je de intialen van leider Theo Oldengarm zegt ook gewoon T.O zegt”.

In de eerste helft heeft Vitesse’63 duidelijk de overhand. Hollandscheveld wordt al snel teruggedrukt op eigen helft. Zo laat spits Porre zich meerdere malen gelden voor het doel met een schot dat net voorlangs schiet en poging 2 wordt uitstekend gekeerd door doelman Vos. Vitesse blijft maar aandringen en de 0-1 kan dan ook niet lang uitblijven. Minuut 32 is het dan eindelijk zover: Aanvoerder Heuvelman ziet Porre vertrekken geeft een lange bal precies op maat en Porre laat doelman Vos kansloos met een heerlijke stift, 0-1. Het spelbeeld veranderd niet en Vitesse gaat opzoek naar meer treffers. Ruben Westert geeft na een goeie individuele actie de bal op een presenteerblaadje aan Frits ten Kate, maar die heeft niet helemaal het vizier op scherp waardoor er gerust gaat worden met de stand van 0-1.

Je zou denken Vitesse’63 gaat verder met waar ze gebleven zijn, maar dat is niet het geval. Hollandscheveld merkt dat er toch nog wat te halen valt en met de stand van 0-1 is dat dat ook zeker mogelijk. Met veel strijd en enthousiasme trekt de thuis ploeg zich meer en meer richting het doel van Keizer. Minuut 58 valt dan ook de 1-1. Na miscommunicatie bij Vitesse komt Hollandscheveld door aan de rechterkant en veteraan Bijl schiet de ploeg naast Vitesse’63, 1-1. De wedstrijd is weer in evenwicht en over en weer zijn er de nodige kansen. Beide ploegen verzuimen om de trekker definitief over te halen en zo blijft het na een boeiend schouwspel 1-1 in Hollandscheveld. De mannen van Klaas Mijnheer druipen enigszins teleurstellend af. Desondanks stijgt Vitesse’63 wel naar plek 3. Hoogeveen lijdt een zeer pijnlijke en harde nederlaag tegen koploper Nieuwleusen.

Zaterdag 2 april staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen titelkandidaat nummer 1 Nieuwleusen. Wij hopen dat de supporters weer in grote getale komen aan de Sportlaan. Aanvang 14:30.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!